Zasaditev in ureditev okolice

Urejanje in zasaditev vrtov in okolice

Ali imate tudi vi novogradnjo, vaša okolica pa je še vedno neurejena ali vsaj nedokončana? Ste morda nezadovoljni z izgledom vašega vrta in na njem prevladuje plevel?

V podjetju Hortek vam svetujemo, kako se lotiti ureditve okolice hiše, določimo kdaj je najprimernejši čas za to in vam predstavimo kakšne so prednosti celovitega pristopa pri zasaditvi, prav tako pa poskrbimo za strokovno ureditev in zasaditev vaše okolice!

Tako bomo poskrbeli za pravilno izbiro in umestitev drevja, zelenjavnega in zeliščnega vrta, se na vašo željo posvetili tudi temu, da vam zagotovimo zasebnost na vašem vrtu in uredili osvetlitev ter vam pomagali pri izbiri materialov.

hortek urejanje okolja svetovanje namakalni sistemi - storitev zasaditev in ureditev okolice

Galerija fotografij

Oglejte si še ostale naše storitve.

Zakaj smo mi prava izbira ...

V podjetju Hortek se že več kot 10 let strokovno ukvarjamo z načrtovanjem in urejanjem okolic (od strojne priprave tal, zasaditve in obrezovanja do skrbi za prehrano in varstvo vaših rastlin), montažo namakalnih sistemov in profesionalnim urejanjem nogometnih igrišč.

Strokovno svetovanje

Dolgoletne izkušnje in strokovna izobrazba iz področja agronomije pripomorejo k temu, da bomo skupaj našli najboljšo rešitev in izpolnili vaše želje in potrebe.

Profesionalna obravnava

Naše storitve od prvega do zadnjega koraka temeljijo na profesionalnosti. Vedno boste vedeli kakšen je naslednji korak in kakšne možnosti se vam ponujajo.

Dogovorjene cene - brez presenečenj

Naše ponudbe so jasne in pregledne ter zajemajo predvidene stroške, tako vas ob koncu ne čaka nikakršno presenečenje. Pred uradnim zaključkom se skupaj prepričamo, da je delo v celoti opravljeno kot je bilo dogovorjeno.

Kakovost storitev

Pri vsakem delu, ki ga opravljamo, se zavzemamo, da ohranjamo čistočo. Ker pa gre veliko krat za večje posege v okolje, vam elemente v vaši okolici zaščitimo in po končanem delu počistimo za seboj.