Vzdrževanje in obnova zelenic

Vzdrževanje in obnova zelenic

Še tako lepa trata pred hišo bo propadla, če je ne bomo vsako leto ustrezno oskrbeli. Najprimernejši čas za to je zgodnja pomlad. Odstraniti moramo ves plevel, mah in druge ostanke, ki so se nakopičili čez zimo. Zagotoviti moramo tudi dovolj hranil, če je treba, pa moramo travo na novo dosejati.

Če želimo imeti lepo trato, jo moramo redno obnavljati vsako leto.

Naši strokovnjaki tako poskrbijo za:

  • odstranjevanje plevela
  • prezračevanje trate
  • valjanje in gnojenje zelenice
  • dosejevanje in zalivanje
hortek urejanje okolja svetovanje namakalni sistemi - storitev vzdrževanje in obnova zelenic

Galerija fotografij

Oglejte si še ostale naše storitve.

Zakaj smo mi prava izbira ...

V podjetju Hortek se že več kot 10 let strokovno ukvarjamo z načrtovanjem in urejanjem okolic (od strojne priprave tal, zasaditve in obrezovanja do skrbi za prehrano in varstvo vaših rastlin), montažo namakalnih sistemov in profesionalnim urejanjem nogometnih igrišč.

Strokovno svetovanje

Dolgoletne izkušnje in strokovna izobrazba iz področja agronomije pripomorejo k temu, da bomo skupaj našli najboljšo rešitev in izpolnili vaše želje in potrebe.

Profesionalna obravnava

Naše storitve od prvega do zadnjega koraka temeljijo na profesionalnosti. Vedno boste vedeli kakšen je naslednji korak in kakšne možnosti se vam ponujajo.

Dogovorjene cene - brez presenečenj

Naše ponudbe so jasne in pregledne ter zajemajo predvidene stroške, tako vas ob koncu ne čaka nikakršno presenečenje. Pred uradnim zaključkom se skupaj prepričamo, da je delo v celoti opravljeno kot je bilo dogovorjeno.

Kakovost storitev

Pri vsakem delu, ki ga opravljamo, se zavzemamo, da ohranjamo čistočo. Ker pa gre veliko krat za večje posege v okolje, vam elemente v vaši okolici zaščitimo in po končanem delu počistimo za seboj.