Prehrana in varstvo rastlin

Prehrana in varstvo rastlin

Se vedno znova sprašujete, katero gnojilo uporabiti, kolikšna je optimalna količina škropiva za zatiranje plevelov, kateri minerali so pomembni in v katerem letnem času jih uporabiti?

Rastline tekom svojega razvoja potrebujejo različna mineralna hranila. Prav tako pa je potrebno pravočasno zatirati sezonske plevele.

Mi vam strokovno svetujemo, priskrbimo primerna gnojila in škropiva ter vam na vašo željo tudi pognojimo oz. poškropimo travo in rastline.

Poskrbimo za:

  • prehrano rastlin (gnojenje)
  • varstvo rastlin (škropljenje)
hortek urejanje okolja svetovanje namakalni sistemi - storitev prehrana in varstvo rastlin

Galerija fotografij

Oglejte si še ostale naše storitve.

Zakaj smo mi prava izbira ...

V podjetju Hortek se že več kot 10 let strokovno ukvarjamo z načrtovanjem in urejanjem okolic (od strojne priprave tal, zasaditve in obrezovanja do skrbi za prehrano in varstvo vaših rastlin), montažo namakalnih sistemov in profesionalnim urejanjem nogometnih igrišč.

Strokovno svetovanje

Dolgoletne izkušnje in strokovna izobrazba iz področja agronomije pripomorejo k temu, da bomo skupaj našli najboljšo rešitev in izpolnili vaše želje in potrebe.

Profesionalna obravnava

Naše storitve od prvega do zadnjega koraka temeljijo na profesionalnosti. Vedno boste vedeli kakšen je naslednji korak in kakšne možnosti se vam ponujajo.

Dogovorjene cene - brez presenečenj

Naše ponudbe so jasne in pregledne ter zajemajo predvidene stroške, tako vas ob koncu ne čaka nikakršno presenečenje. Pred uradnim zaključkom se skupaj prepričamo, da je delo v celoti opravljeno kot je bilo dogovorjeno.

Kakovost storitev

Pri vsakem delu, ki ga opravljamo, se zavzemamo, da ohranjamo čistočo. Ker pa gre veliko krat za večje posege v okolje, vam elemente v vaši okolici zaščitimo in po končanem delu počistimo za seboj.