O nas

O podjetju Hortek

vaš strokovnjak za ureditev okolice, namakalne sisteme in nogometna igrišča

S premišljeno ureditvijo vrtnega ambienta, strankam ponujamo celostno ureditev vrta. Pri sami zasnovi in ureditvi upoštevamo želje stranke, sodobne trende, in strokoven izbor rastlin za zasaditev ter samo izvedbo. S strankami smo od same ideje in načrta, do končne ureditve vrta z vsemi pripadajočimi deli, ki jih zahteva zdrav in lepo urejen vrt. Ob samem delu zagotavljamo strokovnost, spoštovanje želja strank in jamstvo na izvedena dela, ki jih spremlja veselje do ustvarjanja in prijaznost naših sodelavcev.

Zakaj smo mi prava izbira?

V podjetju Hortek se že več kot 10 let strokovno ukvarjamo z načrtovanjem in urejanjem okolic (od strojne priprave tal, zasaditve in obrezovanja do skrbi za prehrano in varstvo vaših rastlin), montažo namakalnih sistemov in profesionalnim urejanjem nogometnih igrišč.

Strokovno svetovanje

Dolgoletne izkušnje in strokovna izobrazba iz področja agronomije pripomorejo k temu, da bomo skupaj našli najboljšo rešitev in izpolnili vaše želje in potrebe.

Dogovorjene cene - brez presenečenj

Naše ponudbe so jasne in pregledne ter zajemajo predvidene stroške, tako vas ob koncu ne čaka nikakršno presenečenje. Pred uradnim zaključkom se skupaj prepričamo, da je delo v celoti opravljeno kot je bilo dogovorjeno.

Profesionalna obravnava

Naše storitve od prvega do zadnjega koraka temeljijo na profesionalnosti. Vedno boste vedeli kakšen je naslednji korak in kakšne možnosti se vam ponujajo.

Kakovost storitev

Pri vsakem delu, ki ga opravljamo, se zavzemamo, da ohranjamo čistočo. Ker pa gre veliko krat za večje posege v okolje, vam elemente v vaši okolici zaščitimo in po končanem delu počistimo za seboj.

Imate vprašanje?

PIŠITE NAM!

  Ali želite, da vas pokličemo? DANE

  Katero storitev potrebujete?

  Kaj drugi

  menijo o nas

  Ste naveličani ročnega zalivanja vaše okolice?

  NAMAKALNI SISTEMI HUNTER

  Pravilno zasnovan, upravljan in vzdrževan namakalni sistem je bistveno orodje za zdravo, lepo in funkcionalno trato pred vašim domom, podjetjem, vaškim jedrom ali na nogometnem igrišču.

  Več o namakalnem sistemu

  Ali ste že pregledali

  ponudbo naših STORITEV?

  Potrebujete svetovanje glede ureditve vaše okolice, morda načrt zasaditve dreves, ali si želite vaš vrt opremiti z funkcionalnim namakalnim sistemom in tako preprečiti izsušitev zelenice v vročih poletjih? Pri nas najdete vse to in še več, kar vam predstavljamo v pregledu storitev.