Načrtovanje in svetovanje

Načrtovanje in svetovanje

Vrt že dolgo ni več samo zelenica s kakšnim drevesom, temveč predvsem prostor, ki ga lahko spremenimo v svojo oazo za sprostitev telesa in duha. Ker pa na končni izgled vrtov vpliva mnogo dejavnikov, je potrebno temeljito prehodno načrtovanje in dobro poznavanje svojih želja, potreb in zmožnosti.

Za vas bomo tako preučili dejavnike za izbiro rastlin, materialov, motivov in tematik, ki vplivajo na končni izgled vrta, kot so: podnebje (klima, količina padavin, temperature, veter ipd.), značilnost tal in podlage (vrsta prsti ali kamnin, zastajanje vode ipd.), okoliška krajina in rastje (naravno rastje, lokalni materiali ipd.) in relief vrta.

Načrtovanje bo potekalo v večih fazah:

  • ogled in svetovanje
  • idejna zasnova
  • izvedba projekta
hortek urejanje okolja svetovanje namakalni sistemi - storitev načrtovanje in svetovanje

Galerija fotografij

Oglejte si še ostale naše storitve.

Zakaj smo mi prava izbira ...

V podjetju Hortek se že več kot 10 let strokovno ukvarjamo z načrtovanjem in urejanjem okolic (od strojne priprave tal, zasaditve in obrezovanja do skrbi za prehrano in varstvo vaših rastlin), montažo namakalnih sistemov in profesionalnim urejanjem nogometnih igrišč.

Strokovno svetovanje

Dolgoletne izkušnje in strokovna izobrazba iz področja agronomije pripomorejo k temu, da bomo skupaj našli najboljšo rešitev in izpolnili vaše želje in potrebe.

Profesionalna obravnava

Naše storitve od prvega do zadnjega koraka temeljijo na profesionalnosti. Vedno boste vedeli kakšen je naslednji korak in kakšne možnosti se vam ponujajo.

Dogovorjene cene - brez presenečenj

Naše ponudbe so jasne in pregledne ter zajemajo predvidene stroške, tako vas ob koncu ne čaka nikakršno presenečenje. Pred uradnim zaključkom se skupaj prepričamo, da je delo v celoti opravljeno kot je bilo dogovorjeno.

Kakovost storitev

Pri vsakem delu, ki ga opravljamo, se zavzemamo, da ohranjamo čistočo. Ker pa gre veliko krat za večje posege v okolje, vam elemente v vaši okolici zaščitimo in po končanem delu počistimo za seboj.