Namakalni sistemi

Montaža namakalnih sistemov

Ne obremenjujte se več z zalivanjem Vaše zelenice. Za Vas imamo pravo rešitev!

Namakalni sistemi nam omogočajo namakanje večjih in manjših vrtov, parkov, zelenic, javnih površin, športno-rekreacijskih objektov, sadovnjakov, vinogradov in različnih nasadov ter rastlinjakov. V kolikor imate v svojem domu vrt oziroma zelenico večjega obsega se splača razmisliti o investiciji v namakalni sistem.

Sistemi za namakanje in zalivanje so načrtovani glede na značilnosti vrta, a so ne glede na vrsto v osnovi sestavljeni iz krmilne naprave, ki skrbi za vse fukncije delovanja namakalnega sistema, ventilov, ki nadzorujejo in usmerjajo pretok vode po sistemu cevi, ter razpršilnih enot, ki skrbijo za enakomerno porazdelitev vode po zemljšču.

hortek urejanje okolja svetovanje namakalni sistemi - storitev namakalni sistemi

Galerija fotografij

Oglejte si še ostale naše storitve.

Zakaj smo mi prava izbira ...

V podjetju Hortek se že več kot 10 let strokovno ukvarjamo z načrtovanjem in urejanjem okolic (od strojne priprave tal, zasaditve in obrezovanja do skrbi za prehrano in varstvo vaših rastlin), montažo namakalnih sistemov in profesionalnim urejanjem nogometnih igrišč.

Strokovno svetovanje

Dolgoletne izkušnje in strokovna izobrazba iz področja agronomije pripomorejo k temu, da bomo skupaj našli najboljšo rešitev in izpolnili vaše želje in potrebe.

Profesionalna obravnava

Naše storitve od prvega do zadnjega koraka temeljijo na profesionalnosti. Vedno boste vedeli kakšen je naslednji korak in kakšne možnosti se vam ponujajo.

Dogovorjene cene - brez presenečenj

Naše ponudbe so jasne in pregledne ter zajemajo predvidene stroške, tako vas ob koncu ne čaka nikakršno presenečenje. Pred uradnim zaključkom se skupaj prepričamo, da je delo v celoti opravljeno kot je bilo dogovorjeno.

Kakovost storitev

Pri vsakem delu, ki ga opravljamo, se zavzemamo, da ohranjamo čistočo. Ker pa gre veliko krat za večje posege v okolje, vam elemente v vaši okolici zaščitimo in po končanem delu počistimo za seboj.