Skalnjaki

Ureditev in zasaditev skalnjakov

Razmišljate o skalnjaku, ali pa ga celo imate, pa ne veste, katere rastline so primerne za zapolnitev skalnih razpok in kamnitih teras?

Pred izdelavo skalnjaka vam pripravimo kakovosten in natančen načrt, v katerem določimo njegovo lego. Ta se mora na splošno ujemati z vrtom. V skupnem dogovoru bomo določili, kje bodo razvrščene posamezne skale in kje bodo melišča. Predvidimo tudi, kje bodo posamezne rastline in že v fazi načrtovanja izberemo, katere rastline bomo posadili, če je to seveda mogoče.

Poskrbeli bomo, da bo vaš skalnjak odceden  (bo dobro odvajal vodo). Če vam ga postavimo na breg, potem bo voda iz njega odtekala navzdol, če pa ga postavimo na ravnem, pa bomo poskrbeli, da bodo tla pod njim dobro odcedna in ne bodo zadrževala vode.

hortek urejanje okolja svetovanje namakalni sistemi - storitev skalnjaki

Galerija fotografij

Oglejte si še ostale naše storitve.

Zakaj smo mi prava izbira ...

V podjetju Hortek se že več kot 10 let strokovno ukvarjamo z načrtovanjem in urejanjem okolic (od strojne priprave tal, zasaditve in obrezovanja do skrbi za prehrano in varstvo vaših rastlin), montažo namakalnih sistemov in profesionalnim urejanjem nogometnih igrišč.

Strokovno svetovanje

Dolgoletne izkušnje in strokovna izobrazba iz področja agronomije pripomorejo k temu, da bomo skupaj našli najboljšo rešitev in izpolnili vaše želje in potrebe.

Profesionalna obravnava

Naše storitve od prvega do zadnjega koraka temeljijo na profesionalnosti. Vedno boste vedeli kakšen je naslednji korak in kakšne možnosti se vam ponujajo.

Dogovorjene cene - brez presenečenj

Naše ponudbe so jasne in pregledne ter zajemajo predvidene stroške, tako vas ob koncu ne čaka nikakršno presenečenje. Pred uradnim zaključkom se skupaj prepričamo, da je delo v celoti opravljeno kot je bilo dogovorjeno.

Kakovost storitev

Pri vsakem delu, ki ga opravljamo, se zavzemamo, da ohranjamo čistočo. Ker pa gre veliko krat za večje posege v okolje, vam elemente v vaši okolici zaščitimo in po končanem delu počistimo za seboj.