Obrezovanje sadnih in okrasnih rastlin

Obrezovanje sadnega in okrasnega drevja, živih mej in grmičevja

Pravilno obrezovanje rastlin je izjemno pomembno, saj zagotavlja zdravo rast, ohranja lepo obliko, spodbuja cvetenje in pripomore k urejenemu videzu vrta.

Pri obrezovanju je še posebej pomembno, da uporabljamo ustrezno orodje, da je rez raven in se hitro zaceli. V primeru orodja slabše kakovosti ali pri orodju, ki ni ustrezno vzdrževano, lahko pride do cefranja vej, s tem pa tvegamo glivično okužbo rastline.

Strankam nudimo naslednje storitve:
– obrezovanje okrasnega drevja, živih mej in grmičevja
– obrezovanje sadnega drevja (zimski rez, spomladanski rez, …)
– višinsko obrezovanje drevja

Na željo stranke obrezane veje in odpadni material odpeljemo.

hortek urejanje okolja svetovanje namakalni sistemi - storitev obrezovanje sadnih in okrasnih rastlin

Galerija fotografij

Oglejte si še ostale naše storitve.

Zakaj smo mi prava izbira ...

V podjetju Hortek se že več kot 10 let strokovno ukvarjamo z načrtovanjem in urejanjem okolic (od strojne priprave tal, zasaditve in obrezovanja do skrbi za prehrano in varstvo vaših rastlin), montažo namakalnih sistemov in profesionalnim urejanjem nogometnih igrišč.

Strokovno svetovanje

Dolgoletne izkušnje in strokovna izobrazba iz področja agronomije pripomorejo k temu, da bomo skupaj našli najboljšo rešitev in izpolnili vaše želje in potrebe.

Profesionalna obravnava

Naše storitve od prvega do zadnjega koraka temeljijo na profesionalnosti. Vedno boste vedeli kakšen je naslednji korak in kakšne možnosti se vam ponujajo.

Dogovorjene cene - brez presenečenj

Naše ponudbe so jasne in pregledne ter zajemajo predvidene stroške, tako vas ob koncu ne čaka nikakršno presenečenje. Pred uradnim zaključkom se skupaj prepričamo, da je delo v celoti opravljeno kot je bilo dogovorjeno.

Kakovost storitev

Pri vsakem delu, ki ga opravljamo, se zavzemamo, da ohranjamo čistočo. Ker pa gre veliko krat za večje posege v okolje, vam elemente v vaši okolici zaščitimo in po končanem delu počistimo za seboj.